Webshop Steffanie’s art

Ik ben altijd al een creatief persoon geweest, altijd verzon ik wel weer wat om mijn handen weer te laten werken. De ene keer deed ik aan daimond painting, de andere keer kleurde ik, maar ik wisselde steeds weer van creatieve bezigheid. Toch zijn er een aantal dingen er altijd wel in gebleven. Zo maak ik nog steeds graag kaarten, groot en klein, maar tegenwoordig maak ik ook Waxinelichthouders en stenen.

Wat zijn dot art stenen en waxinelichthouders?

Dot art bestaat al heel lang. Het is een manier van kunst die best wel speciaal is al zeg ik het zelf. Door middel van speciale tools met een platte kop die je doopt in de verf zet je stippen op je ondergrond. In mijn geval zijn dat lp platen, waxinelichthouders, stenen die te gebruiken zijn bij bijboorbeeld yoga of meditatie, maar natuurlijk ook voor de sier in huis kunnen en onderzetters. Af en toe doe ik ook iets anders stippen, maar meestal stenen en waxinelichthouders.

Hoe kan ik iets van jouw kopen?

Dat is eigenlijk simpeler dan je denkt. reageer gewoon onder het bericht, of ga naar mijn fb pagina steffanie’s art, te vinden onderaan de pagina van mijn website. Geef daar door via messenger om welke steen het gaat of reageer onder het desbetreffende bericht. Wil je zelf je kleuren enzo kiezen dat kan lees hieronder daar meer over.

Custom made bestellingen

Zie je niks tussen al het werk zitten en heb jij zelf een idee wat je zou willen? Dan kun je ook een aanvraag doen. In die aanvraag kun je me mailen naar steffaniehuurman@gmail.com of stuur mij een messenger bericht via mijn fb pagina steffanie’s art. Ik vraag je wel minstens 2 kleuren te kiezen , het mooiste is 3 en ik doe max 5 kleuren, waarvan 1 de ondergrond en de rest stippen als het laag op laag is. Wil je meerdere kleuren in het palet dat kan maar dan max 6. bedenk hoe meer lagen, hoe langer het duurt. Voor custom made bestellingen staat een onbeperkte leverdatum houd daar rekening mee, ik probeer zo snel mogelijk alles te maken. Maar ik heb regelmatig meerdere bestellingen naast elkaar lopen en doe dit voor mijn plezier en niet als mijn baan. Bij overige vragen kun je op dezelfde manier contact opnemen met mij als hierboven vermeld.

Een gedachte over “Webshop Steffanie’s art

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s