Levensboek schrijven

Het is jullie misschien een keer ontschoten, wellicht heb ik het er ooit over gehad, maar al jaren is het mijn droom om een boek uit te geven. Ik was begonnen met schrijven maar merkte al gauw dat ik vast liep. Sinds kort heb ik een vrijwilliger toegewezen gekregen die mij gaat helpen hierbij. De titel kan ik alvast verklappen. Het boek gaat “als stormen en tornado’s ” heten. Dit is gebaseerd op de oorlog, onrust in mijn hoofd die voor mist en stormen zorgen en als een tornado in mijn hoofd heen raast. Iets om lastig mee te leven al zeg ik het zelf.

Ik kijk erg uit naar de samenwerking, het zal een lang proces worden, maar ik kan eindelijk zeggen dat ik ben begonnen. Dit was even een korte update voor de blog , niet zo’n hele lange dit keer, maar toch bedankt voor het lezen. Ik zou het leuk vinden als jullie me gaan volgen.

– steffanie’s wereld

2 gedachtes over “Levensboek schrijven

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s