Mika’s avonturen- Kennismaking met Bubbel deel 2

Vooraf

Het is alweer even geleden, maar Mika is natuurlijk wel langs geweest. Echter heb ik zelf de tijd nog niet echt gevonden om een blog te schrijven erover, dus deze hadden jullie natuurlijk nog te goed. 11 april was de laatste keer dat Mika weer langs is geweest. Ik had een afspraak dubbel gepland. Mika zou komen, maar mijn ouders ook, dus dit hebben we uiteindelijk gecombineerd. Zo konden Bubbel ( het kooiker hondje van mijn ouders) en Mika elkaar weer even zien zodat ze weer even aan elkaar konden wennen. Vooral Bubbel vond het de laatste keer natuurlijk erg spannend. Grommen en uithalen was het resultaat van Bubbel naar Mika bij de eerste kennismaking. Niet bijten ofzo, maar gewoon laten merken dat ze het niet fijn vond. Mika trok hier echter weinig van aan en hoe langer ze samen waren, hoe beter het ging. Toch gaf deze keer wel weer spanning, want ik had geen idee of het goed zou gaan. Van te voren hebben we met Bubbel al een heel stuk gelopen, hierdoor hoopte we dat Bubbel al iets rustiger zou zijn en dat leek te werken. Toen later de trainers en Mika kwamen en Mika uit de auto stapte was het eerst wel even grappig. Bubbel leek het busje al te herkennen en reageerde al enthousiast, wat ik wel leuk vond en een goed teken. Mika stapte uit de auto en zoals altijd verwelkomde ik hem, maar hij leek te schrikken en mij even niet te herkennen ofzo dus hij sprong terug de auto in. Hij keek om en toen hij door had dat ik het maar was ging hij helemaal kwispelen en sprong hij tegen me aan en likte me helemaal af, zo van ”sorry , ik had niet gezien dat jij het was”. Haha daar moest ik wel om lachen. Toen was er weer even een spannend momentje. De bewoner die de vorige keer Mika ging aaien terwijl ik dit niet wilde, maakte dit keer foto’s ongevraagd. Ik raakte hier uiteindelijk zo gespannen en van slag van en ik zat die week al niet zo lekker in mijn vel dat alles eruit kwam en ik moest huilen. Later zijn deze foto’s gelukkig wel verwijderd.

De training

Nadat ik was bijgekomen gingen we een stuk wandelen. Ik had natuurlijk Mika beet. Eigenlijk ging alles erg goed. Mika heeft zelfs lekker los gelopen. Ik beloonde Mika weer als hij elke keer naar me keek. In de toekomst gaat Mika als het goed is ook leren om tegen mijn been te tikken met zijn snuit als hij merkt dat mijn spanning stijgt. Het is zo wonderlijk hoe ze dat kunnen doen en hoe ze dit allemaal kunnen leren. Vandaag liep ik toevallig in een drukke winkel en dan merk ik al gelijk dat Mika mij daar goed bij zou kunnen helpen. De vorige keer trainde ik met Mika op de ijzeren trap dat hij daarop ging staan, dit keer probeerde ik het opnieuw en hij vond het niet eng dit keer, hij deed het keer op keer met gemak. Trots dat ik op hem was. Het is heerlijk om te zien hoe Mika rent. Mika rent heel grappig en ik word daar dan echt vrolijk van. Een uur hebben we denk ik toch wel gewandeld. Bubbel en Mika zaten regelmatig dicht bij elkaar en met neus aan neus bij elkaar zonder dat Bubbel een snauw gaf. Op het eind heeft Bubbel maar 1x een snauw gegeven, maar het ging eigenlijk boven mijn verwachtingen goed. Volgende week donderdag dan train ik een keer bij mijn ouders in huis. Dat is natuurlijk het territorium van Bubbel, dus ik ben benieuwd hoe dat zal gaan. Ik heb goede hoop voor die 2, het is ook leuk om te zien dat Mika Bubbel nog steeds uitdaagt om te spelen in de hoop dat Bubbel met hem wilt spelen. Dit komt waarschijnlijk nog wel.

Foto’s

Zoals elke keer als Mika is geweest laat ik natuurlijk foto’s zien. Ook deze keer wil ik graag wat foto’s van hem laten zien. Je zal zien dat als je Mika van het begin volgt dat hij enorm groeit en dat het puppy gezichtje er nu echt een beetje af begint te gaan. 8 mei is Mika alweer een half jaar, hij groeit enorm. Het is mijn lievelingetje.
Bedankt voor het lezen van mijn blog!

Ik zou het erg waarderen als je deze blog deelt met de mensen die je kent 🙂

-Steffanie’s wereld

Hier kan je zien hoe grappig hij rent haha.
Happy dog!
Samen spelen! 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s